onsdag 29. juli 2009

Nå tar jeg ferie...





Endelig vår tur...Nå tar jeg og min Kjære ferie, ååååå så godt det skal bli!!




Ferie-strikketøyet er pakket og bilen er gjort klar med ekstra puter og greier for haltende kjærring med vond rygg.


Har lagt opp ruten innom flere garn/hobby butikker,så garnlageret mitt blir nok ikke merkbart mindre etter dette...Men jeg kommer tilbake med bilder, lover det.


Fortsatt god sommer og god ferie til andre etternølere sånn som oss...





mandag 27. juli 2009

Award og nedtelling til ferien.





Jeg fikk denne koselige Awarden fra Jorunn!







Tusen takk,det var veldig hyggelig!!!
Sender den videre til alle blogg-vennene i besøkslisten min, fordi dere alle har flotte blogger som jeg henter masse glede og inspirasjon fra!!


Her går det i forberedelser til årets store ferie-biltur.Sørlandet-Gudbrandsdalen-Peer Gynt på Golå-Oppdal-Trondheim-Namsos-Røros-Trysil-Sørlandet .



ÅÅÅ,som jeg gleder meg til dette sammen med min Kjære!!Det blir masse kjøring på ham, pga ryggen min, men han er en sann helt og kjører mere enn gjerne, samtidig som han ikke vet hva godt han kan få gjort for denne små-syke kona si`.Jeg er overbevist om at han er verdens beste!!!!




















Så frem til ferien starter får vi kose oss på verandaen med nok et bortglemt strikketøy...








torsdag 23. juli 2009

Tid for slanking....

UFO-slanking!!!!
Jeg har vært så lur(eller ikke..) å meldt meg på Ufo-slanking på Hobbyboden. Ufo= Uferdige objekter/prosjekter, og målet er å tømme strikkekurven for disse prosjektene man av en eller annen grunn ikke klarer å bli ferdige med...

Hvorfor det skal være så vanskelig??Tja..det dukker kanskje alltid opp noe mere spennende eller så var ikke prosjektet såååå interessant likevel når jeg endelig kom i gang, eller så...Vel, her er listen over mine Ufoer :
Strikking
Orange sommertopp
blå jakke
vognteppe
babyteppe (ferdig)
sokker
grå jakke
grønt/grått sjal
blått sjerf
selbu votter i brunthvit
sommertopp
Brodering:
Pyntehåndkleferdig16/7
bryllupsbilde
jakt-løper
julebilde
Hekling
Teppe med bestemorsruter
Og jeg holder på....innimellom alt det gøye, selvfølgelig!!



Hm... Kan døgnet får flere strikketimer tro???

mandag 20. juli 2009

...en sommerdag i ferien min...


Dette er feire eller hva?Har lovet meg selv å få unna noen Ufo`er i ferien, så det ble kun brodering denne uken..Utsikt fra "badebaden" som har blitt min trofaste følgesvenn i sommer.Sliter fortsatt med de tre prolapsene mine,så sitting er utelukket.Men det går stadig fremover,takket være trening,trening og atter trening, og masse gå-ing,og uvurdeerlig hjelp,støtte og omsorg fra min Kjære.
Han skal virkelig ha ære for å være så tolmodig og hjelpsom!!Takket være han blir dette en flott sommer med muligheter for ferieturer.


Hagen viser seg også fra sitt beste og byr på vakre blomster og deilige moreller.
Sommeren den er en herlig tid.....

onsdag 15. juli 2009

Midt i første del av ferien..









...dukker det opp pakke postkassen min fra hemmelig venn i hobbyboden!!Kjempekoselig pakke med garn,pinner, sjokolade,skrivesaker og duppedingser.Helt fantastisk!!Tusen takk til min hemmelige venn!!!
Ellers så hadde jeg bestemt meg før avreise til hytta at det kun var lov med sying..he he Dette er noe av resultatet så langt.Leenge siden jeg har brukt nål og tråd, men er ganske fornøyd likevel..Hjertet skal bli midten på en duk jeg skal quilte, - etterhvert...Og det blå broderiet skal bli et pynte åkle på kjøkkenet.




Ellers på pinnen mine har jeg dette: Et babyteppe i garn fra Nøstebarn, dette skal bli "navn-fest-gave" i august. Også er det en tunika til meg selv i Mandarin Petit, mønster fra Sandnes.

fredag 10. juli 2009

Så kom regnet...


Helt utrolig hvor fort det kan snu fra syden-lignende forhold til øs-pøs regnvær!!Prøver å trøste meg med at det er godt for jorda, men...du verden så stusselig når det lyner,tordner og himmelen er åpen.
Da blir det tid for baking.Bakte fem form-kaker.Like godt å slå til når man først er i gang. Hadde tenkt de skulle få ligge i fryseren frem til ferien på hytta, men fristelsen var for stor, så vi måtte prøve den ene...

Her er oppskriften:
2 egg
3 dl sukker
150gr smeltet smør
4 1/2 dl hvetemel
2 1/2 ts bakepulver
3 ts vaniljesukker
1 1/2 ts kakao
1 1/2 dl vann
Den er egentlig for lang-panne , men jeg delte den opp til formkaker.



Dette er hva jeg har på pinnene nå, men i svart.Skal snart få lagt ut bilde av den...Har også meldt meg på en along i hobbyboden, en Ufo-along.Er ikke helt sikker på om jeg faktisk vet hva jeg egentlig har gjort,men..Skal forsøke å ta bilde av alle ufoene mine og legge de inn her, så har jegliksom litt mee press på meg..
Vel...God helg alle sammen!Så håper vi på bedre vær....

onsdag 8. juli 2009

Endelig ble det tunika på meg..



Dere som har vært på besøk i bloggen min har sett at jeg manglet garn til å fullføre tunikaen jeg begynte på for en god stund siden.Den berømmelige tunikaen jeg var nesten ferdig med og så måtte rekke opp mye av fordi den ble for stor...


Vel "TA-DA" ENDELIG FERDIG!!!
Den er strikket i garnstudio`s bomull-lin, mønsteret er Drops, men jeg har sstrikket den på pine 7 og 5, ikke som oppgitt,8...Altså fritt etter .....
Så, nå er det klart for neste prosjekt!

mandag 6. juli 2009

Fancy-smancy...

Sokker for grå,triste høstdager.I fancy farger og mykt varmt garn, Online.Strikket på pinne 2,5. De er til min Kjære, men mine ben fikk være modell i dag....


lørdag 4. juli 2009

in the summer time...





Nå er sommeren slått enormt varmt til her på sørlandet,
og glade er vi for det.
Mennesker,blomster og dyr stortrives.
Men garnkurven blir ikke merkbart tommere..hm...
Har endelig fått garnet til den berømmerlige tunikaen min, så i løpet av et par dager skal jeg vise frem ferdige bilder av den...Enn så lenge blomstrer hagen og de firbente familimedlemmene trekker inn på luftige verandaer.