mandag 25. mai 2009

Ut på tur.

Min kjære mann planla en fantastisk mini ferie for oss sist helg.En liten sør-vestlandstur med bla. stopp på Sandnes garnfabrikk og fabrikk utsalg. Masse vakker natur og for det meste bra vær.Ett flott avbrekk fra å gå hjemme med prolapsene mine,treningen og fysio`en.Så med setet i bilen slått ned, oppstablet med div puter,ble dette en drømmetur.Takket være min fantastiske, tolmodige,snille og omsorgsfulle mann...Epletrær i blomstring i Hardanger...

Strikketøyet var med...Også ble det litt garnhandling,ja...

5 kommentarer:

 1. Å for en lykke å ha en slik mann!!
  Hærlig med garnfabrikkutsalg!!
  Håper du får mange fine produkter av garnet du kjøpte:)

  SvarSlett
 2. Hei og takk for koselig hilsen ;)
  Så flink du er til å strikke..og i boken Maskeball er det utrolig mye fint!!! Skulle ønske jeg var flink å strikke,men jeg syr heller ;)
  Så snill og kjekk mann du har da som tar deg med på tur..jeg er også heldig med min kjære..deilig å bli tatt godt vare på ;)
  Ønsker deg ei fin uke!!!
  Klem Anne***

  SvarSlett
 3. Å, så kjekt! Godt med litt luft-skifte, og det gjør ingenting at utflukten også rommer en anelse shopping :-)

  Jeg gikk akkurat fem på da jeg skulle kjøpe høyst nødvendig Kitten mohair-garn for å få ferdig en bursdagsgave til torsdag. Garnbutikken på Fauske hadde ikke filla igjen av akkurat den fargen... Rask telefon til idErik, som sporenstreks oppsøkte riktig garnbutikk i Bodø. O glede, pust ut. De hadde! Jeg spurte om han handlet noe mer i samme farta. Eh, nei. Det var vel bare dette nøstet jeg skulle ha?
  Åh, går det an? måtte jeg da spørre.
  Jeg hadde jo fått med meg seks deilige nøster Fiesta bomullsgarn fra den butikken som ikke hadde grå Kitten mohair... Men det var et svært bra kjøp, ti kroner nøstet. Så nå lurer jeg på hvordan jeg kan bruke de pengene jeg sparte.
  Ha-ha. Vi damer er rare :-) Forresten, SÅ rar er jeg jo heller ikke. Må ikke etterlate et inntrykk her i blogglandia om at jeg er aldeles ustyrlig.
  Ha ei fin, fin uke!
  Pludrehanneklem

  SvarSlett
 4. Så kjekt med tur til Sandnes Uldvare, da. Skulle gjerne vært der en tur selv.

  SvarSlett
 5. ACecilie: Koselig tur du har hatt. Flott blogg.

  SvarSlett