mandag 16. november 2009

Tre små ord.....

Tre små ord som betyr så uendelig mye,som rommer lykken,gleden,tryggheten.Tre små ord som knytter sammen,som overvinner alt,som er de mektigste som finnes.Tre små ord:
Jeg elsker deg!

Min Kjære og jeg feiret 1 års bryllupsdag på fredag!Et fantastisk år,det beste året i mitt liv!Fordi min Kjære er den beste i hele verden,så omsorgsfull.snill,kjærlig,støttende.Min beste venn,livspartner og kjæreste, den jeg vil bli gammel sammen med,den som betyr Alt for meg.Disse vakre rosene fikk jeg av min Kjære på dagen vår...
Helgen har vært en riktig "kose-helg".Masse god tid sammen,god mat og selvfølgelig strikking på meg.

Nok en julegave er ferdig,langt,lunt skjerf ,180 langt,strikket på pinne 12 i en blanding av drops alpakka og Mohair kitten i to lilla nyanser...Så er det bare å vente på hva mottakeren sier på julaften..

Ha en flott uke videre.Ta vare på hverandre, og bruk de tre små ordene....

6 kommentarer:

 1. Gratulerer med overstått 1.års dag.
  Vakre roser.
  Klem : )

  SvarSlett
 2. Hei.Tusen takk for fin ord på bloggen min.Kjekt att noen bryr seg.GRATULERER med 1.års dag-Nydelige ord og blomster..Virkelig fint skjerf.Nydelig lilla farge er så gla i lilla.Har en del garn som jeg skulle ha brukt opp er på jakt efter ett mønster på skerf..Hvor har du fått tak i mønster..Ha en riktig fin Mandag.Klem fra Bodil..

  SvarSlett
 3. Gratulere med 1-års dagen. Flotte blomster og nydelige ord. Lykke til videre.
  Skjerfet ditt ser veldig godt og mykt ut.
  Ha en fin mandagskveld.
  Klem

  SvarSlett
 4. Gratulerer med 1.års brullupsdag !!!! Kjekt å høre når andre setter pris på hverandre :) Ser ut som dere hadde en fin liten avstikker også. Og mye fint har du produsert i det siste. Er sikker på at mottakerne blir veldig fornøyd :)
  Rosene du fikk av din kjære var flotte ! Det er viktig å vise og forelle hverandre at man setter pris på hverandre i hverdagen. Både med ord og handling. Ønsker deg og din kjære mange lykkelige år frammover, dette 1. året var bare begynnelsen :)
  Ha en flott uke !! Klem

  SvarSlett
 5. Gratulere med 1 årsdagen, og med uttrekninga, tenk at du vant et av Muffin sine bilda, heldige du ;o)
  Og framfor alt, takk for hilsen i bloggen. NYC må oppleves, anbefales på det varmeste, - og det fra en ikke-amerika-entusiast!

  SvarSlett
 6. Gratulerer med overstått!
  Nydelig innlegg - flott sjal og fin blogg!
  Og det jeg kom for å si, du har vunnet et lite bilde.. kan du sende postadressen din på mail til meg (linvik@online.no) så kommer bildet ditt snart.

  SvarSlett