torsdag 21. januar 2010

Januar-gleder

I går fikk jeg denne flotte gaven i postkassen.Deilig te og Inca-garn fra min hemmelige venn i hobbyboden. Og den avsenderen er kjempehemmelig,vet bbare at hun bor i Oslo....
Andre gleder i januar,er små-fuglene på brettet og ved kolben, til stor fornøyelse for både de på to-bein og de på fire....Pus er ivrig fugle-jeger,-gjennom vinduet.... ;)


5 kommentarer:

 1. Ja ikke sant det er koselig med småfuglene. Jeg kan sitte i lang tid ved kjøkkenbordet å titte på de. I tillegg kryr det av fasaner her, så det er litt av et fugleliv.
  Ha en fin kveld.

  SvarSlett
 2. Er det ikke koselig med småfugler på brettet. Jeg har også to puseluser som sitter som tente lys i vinduet foran treet jeg har all maten i...Artig å se på...Men du, for en flott blogg du har...Koselig å ta en tur i bloggen din...
  Klemz Sissel.

  SvarSlett
 3. Koselig med småfugler og pakker i posten!

  SvarSlett
 4. Hei.Kjempe koselig bilde av de små fugler.Kjempe fint garn du fikk.Ønsker deg en riktig hyggelig helg.Klem fra Bodil..

  SvarSlett
 5. Så gøy med hemmelig venn gave :) Jeg får aldri meldt meg på noe sånt jeg. Men en dag........ kanskje :P Masse flott du har laget som jeg ikke har fått kommentert. Halsen i forrige innlegg så utrolig deilig ut !!
  Småfugler er kjempekoselig. Når jeg var liten hadde vi fuglebrett rett utenfor kjøkkenvinduet og da hadde man full underholdning hele dagen om man ønsket :)
  Håper du har en flott helg og koser deg !!
  Klem

  SvarSlett