mandag 31. august 2009

Høsten kommer tidsnok..men du verden så mye lekkert den har å by på også...
Vi var på årets første sop-tur i helgen ,og resultatet var 10 kg kantareller.Herlig!!!OG ikke minst genial trening for min prolaps -rygg, trave rundt i ulent terreng på gode sko.Min alltid så fantastiske Kjære bøyde seg og plukket ,og jeg kunne konsentrer meg om å holde meg på bena....Han er verdens mest omsorgsfulle person,det er jeg sikker på...Været var deilig,naturen viste seg fra sitt beste, og turkameraten, ja Han var helt utrolig...Kan man ha en bedre lørdagstur i skogen??5 kommentarer:

 1. 10 kg kantareller, så flott! Kjekt å ha i fryseren utover vinteren. Her er det regn,blåst og kaldt så skikkelig innevær.
  Ha en fin uke :)

  SvarSlett
 2. Hei.Høsten kan være fin med så mange fine farger.Sopp har jeg ikke noe erfaring med.Men jeg synes det er veldig godt.Liker veldig godt stekt sopp.Må si att du har en snill mann.Ha en riktig fin Mandagskveld.Bodil

  SvarSlett
 3. Så bra at du har funnet deg en omsorgsfull livsledsager! Det er gull verdt:-D
  Snakker om gull, nydelig sopp dere har funnet;-D

  SvarSlett
 4. For en flott fangst dere har fått. Kantareller er nydelig og så har de så utrolig fin farge der de står. Har vært på kantarelltur en gang og det var fryktelig moro.
  Ha en fin kveld.

  SvarSlett
 5. Så herlig! Har ikke rotet meg ut i skogen i år, men det fins kanskje kantareller å finne ennå?
  Håper ryggen din blir bedre!!
  Ha en fin torsdag.

  SvarSlett