lørdag 26. september 2009

Hva skjer`a??

Høsten slåss om å overta hagen, men de siste sen-sommerblomstene klorer seg fast i september-sola, mens i skråningen bortenfor har de vakre høstfargene vunnet første runde.

På pinnene mine slåss tre prosjekter om tiden min :


Den første er genseren til min Kjære, som jeg jo begynner å se at snart kan bli ferdig, det andre er et par Jaywalkers, også til min Kjære, mens det siste er New York skjerfet til meg selv(med en liten personlig vri).
Så får vi se da, hvem som vinner kampen inne.....GOD SEPTEMBER-HELG TIL ALLE !!4 kommentarer:

 1. Ja nå står høsten for døren og mange vakre farger er det ute nå. Jeg plantet en klematis i fjor vår og den blomstret først i oktober. Det samme ser ut til å skje nå også. Nå er det en tynn stengel med masse knupper. Skjønner ikke hva slags plante jeg har fått tak i.
  Den genseren til din kjære ser veldig fin ut og du er snart ferdig med den også.
  Ha en fin helg.,

  SvarSlett
 2. Hallo.Var litt vanskelig å komme inn til deg men nå klarte jeg det når jeg jikk inn på profilen din.Var helt blankt der jeg kom inn først.Hei..Virkelig nydelige bilder og høstfarger..Så produktiv du er da.Kjempe flink..Bedre sent en aldrig..Heldig din bedre halvdel så får så mye fint strikkaplagg.Ha en riktig fin helg på Sørlandet..Hær på Frei er det storm og regn huff huff..Får kose seg med strikking.Klem fra Bodil...

  SvarSlett
 3. Så vakre fargar det er i hagen din! Den genseren ser ut til å bli fin - tenkjer nok at din kjære er bra fornøgd med å få den:) Ser du har nmange ting på pinnane, flink er du!Ha ei fin helg.

  SvarSlett
 4. Nydelige høstfarger !!! Det er det fineste med høsten, alle fargene. Ser du er veldig flittig på strikkefronten. Genseren er jo nesten ferdig, den blir nok din kjære glad for !!! Heldige han. Sokkene og skjerfet gleder jeg meg til å se ferdg. Fine farger :) Ha en flott uke !!

  SvarSlett