onsdag 25. november 2009

Tanker i november....


I dag har jeg mottatt bildet jeg vant hos Muffin,det er såååå flott!!

Ellers går dagene med til å ni-strikke på julegaver, handle julegaver og planlegge denne søte førjuls tid....I år som jeg går hjemme, vil jeg bare kooooose meg, nyte førjulstiden og ikke stresse...(det er lov å håpe...)

Ryggen er og blir et problem, og de som behandler meg har bedt meg innse at jeg nok ikke kan gå tilbake til det arbeidet jeg hadde før dette inntraff, det arbeidet jeg har levd for og elsket i alle år..Det ble litt tungt, en liten sorgprosess....

Men det finnes håp, det finnes alltid håp, og håpet mitt er omskolering...Så nå er jeg i gang med møter med Nav, utfyllinger av masse søknader, og sender noen tanker oppover om at det må ordne seg...

Det er mange som har det værre, mange som sliter med sykdom og skader som er mye værre enn mine, men når alt kommer til alt, er man seg selv nærmest..Ikke sant??
Man blir ganske navlebeskuende når hverdagen endres mot ens vilje...

Takket være min enestående Kjære, som støtter,hjelper,oppmuntrer,kjører og henter.og er den mest omsorgsfulle i hele verden, går jo dette også.
Så, jeg kan ikke få fullrost min bedre halvdel nok... med hans 100% støtte og oppbacking er livet fantastisk godt likevel....Størst av alt er kjærligheten!!!


Så, dette ble mine tanker i november...: livet er fantastisk flott selv om det ikke ble akkurat slik man planla eller håpet på.Det viktigste er at man kan se det positive, dele av gledene og kjenne på kjærligheten fra kjære,nære og venner, og se mulighetene istedet for begrensningene..


Advents-ønsket mitt for alle, er at vi kan stoppe opp litt i hverdagen og tenke etter om vi har satt nok pris på de vi omgir oss med, sendt ut de smilene vi burde, og vært takknemlige for at vi faktisk er til.....God advent alle sammen!!


2 kommentarer:

 1. Hei.Det var sanne og fine ord..Det er så gått å ha folk i rundt seg som bryr seg om oss.Å leve dage i dag å gjøre det beste ut av den.Som mamma sa altid Vi må være snille med alle den lille tida vi lever hær på jora...Ønsker deg en riktig fin Onsdagskveld.Jula kommer i år som i fjor uansett va som blir jort.Klem fra Bodil...

  SvarSlett
 2. Så flotte ord !! Jeg vet veldig godt hvordan du har det. Måtte slutte i jobben min som jeg var så glad i pga sykdom selv, og det var ikke lett å innse at jeg i så ung alder ikke fikk lov å være en del av arbeidslivet lenger. Håper du er heldig og kan omskoleres :)
  Godt å høre at du har en mann som stiller opp og er der når du trenger han ! Godt du også ser at han gjør dette og gir han kreditt for det :)

  Livet er egentlig hærlig ja, alternativet er i alle fall ikke noe å trakte etter ;)
  Dagen i dag får vi aldri igjen , så sett pris på den og lev den nå !!
  Ønsker deg og din kjære en riktig god ukeslutt :) Klem

  SvarSlett