onsdag 3. februar 2010

Det snør,det snør tiddeli-bom

FOR et vær vi har på sørlandet om dagen, det fyker og snøer så man kunne nesten tro man bodde på snaufjellet. Godt å sitte inne med nett-studier, te-koppen og strikke-tøyet ikke for lang unna....
Må bare dele en glede med dere.....
Jeg slet jo(og sliter enda) med ryggen, ble erklært at jeg ikke lenger kunne jobbe som operasjonssykepleier,ogenda mindre som post-sykepleier,fordi da kunne jeg si takk og farvel til ryggen min...Så etter en papir-mølle-runde fikk jeg atføring,litt godt, og litt ikke så godt,fordi nå måtte jeg jo innse at ryggen var så dårlig at jeg faktisk oppfylte kravene til atføring...hm..MEN, så kommer det flotte,når en dør stenges ,åpnes et vidu,ikke sant.Nå er jeg i gang med omskolering,innen ledelse og administrasjon, nett-basert studie,helt topp fordi da jan jeg kombinere rehabilitering(jeg SKAL tilbake til jobb),trening og studier....Også må jeg jo bare se på dette som en kjempesjanse til å få meg enda en utdanning....

Det var dagens lille sol-melding fra meg!
Så..I all denne snø-føyka ble litt alfa garn om til en Hals igjen...Mønsteret fant jeg på Ravelry, og kan godt dele hvis noen er interessert..Lett å strikke og utrolig varm og god.
Jeg lagde min litt ekstra lang, og brukte 5 nøster.

5 kommentarer:

 1. Hei.Så trist å høre når bare ungdomer sliter med ryggen.Håper alt går bra og att du kommer deg ut på jobb igjen.Lykke til.Tenker på deg.Kjempe fin hals.Ha en riktig fin Onsdag.Klem fra Bodil..

  SvarSlett
 2. Kjenner så alt for godt til dette med å slite med rygg. Driver selv med omskolering nå pga ryggproblemer (har fått påvist fibromyalgi). Men har absolutt troa på at vi også kommer oss ut igjen i jobb. Gjelder bare å finne noe man kan jobbe med, som ikke går så hardt utover ryggen :)

  Flott hals du har strikket. Likte veldig godt mønsteret på det :)

  Ha en kreativ uke

  SvarSlett
 3. Ikke hyggelig at du har en rygg som forårsaker at du ikke kan jobbe mer som sykepleier, men fint at du kan få mulighet til å ta en annen utdannelse, og komme deg tilbake i jobb ;o) Lykke til med studier! Og en veldig lekker hals du har strikket ;o)

  SvarSlett
 4. Jeg føler med deg. Jeg lå flatt ut i 3 mndr selv med en prolaps før jeg var så heldig å bli operert.
  Synes det er kjempefint at du ikke har gitt opp, men tar fatt på omskolering. Det må jo være trist å måtte gi opp tanken på jobb når en er så ung som du er.
  Lykke til med studiene. Det blir en spennende tid du har i møte.
  Klem fra Wigdid

  SvarSlett
 5. Så koselig å høre at du har funnet noe å omskolere deg til som passer !!! Jeg håper så inderlig du lykkes !!!
  Å gå ufør er rett og slett bedritent. Har gjort det i alt for mange år. Savner veldig det sosiale med jobben, det å være brukandes til noe. Jeg kan rett og slett ikke forstå det når de påstår at mange går frivillig ufør istedet for å jobbe.Gleder meg med deg :)
  Ellers må jeg si at elggenseren din er bare så knæsj !! Tør ikke vise den til en jeg kjenner for da forlanger vel han maken ;)
  Benytter sjangsen til å ønske deg en riktig god helg !! Er antagelig ikke på nett i helgen så greit å ta det nå da :) Kos deg !!!
  Klem

  SvarSlett