torsdag 1. mars 2012

Små og store sokker, små og store betraktninger


Hei , kjære bloggvenner, det har vært stille fra meg en stund.. Livet har bydd på de brattest tenkelige motbakker en stund nå, så blogge,- og strikkelysten har vært nærmest fraværende, men livet må gå videre, og " det er når natten er mørkest og svartest at man ser de vakreste stjernene klarest", så....

Her er litt av det som har skjedd de siste ukene:

Små sokker er strikket i baby ull og mønster kjøpt hos Maud`s, og de laaaange strømpene er strikket i Fabel etter Drops mønster..
Så er de pjusken, nuska og meg..

5 kommentarer:

 1. Trasig med sånne bratte motbakker, men livet går videre som du sier. Håper du får bedre dager, det går jo mot vår og lysere tider. Klem til deg : )

  SvarSlett
 2. Trist med slikke bratte bakker, men uheldigvis er vi mange som deler sjebnen din der og skulle vært foruten dem. Får håpe det er bedre nå. Så mye fint du har strikka :)

  SvarSlett
 3. Sender deg en stor klem, og krysser fingrene for at du får en kjempefin vår uten for store motbakker.
  De strømpene var bare til å dåne av :D

  God helg og klem igjen.

  SvarSlett
 4. Så leit å høre at du ikke har hatt det så greit i det siste. Håper det går bedre etterhvert og at livet atter viser seg fra en lysere side. Det er bra du har en herlig hund og katt og kose deg med, finnes ikke noe som kan gi slik trøst som en hund.

  Håper du får en fin helg iallfall.

  Stor klem

  SvarSlett
 5. Excellent article, just another request, would you be able to elaborate the fourth paragraph in more depth please? Thanks...Best Cccam Server

  SvarSlett