tirsdag 9. juni 2009

Bor det en dikter i deg?


Bestemors kosekrok har jubileum og oppfordrer til en dikt-konkurranse med garn som premie.Anbefaller dere å titte innom, i en koselig blogg.


I dag har jeg rekket opp en hel rygg på tunikaen til meg selv, den ble for stor....snufs...også jeg som øynet at jeg snart var ferdig...Skal bli ferdig i løpet av uken , og legger inn bilder da...Kunne gjøre nytte av litt back up, det var nesten så tunikaen ble Ufo.....

7 kommentarer:

 1. uff da..vel det er bedre å rekke opp...ja ja ..det er ille nok..men da har man iallefall en sjangs på at når du nå starter opp igjen..så vil den blir akkurat passe...tunikaen altså...den ser fin ut på bilde...så da sier jeg tvi tvi..så blir din tunika like fin som den..sant ?
  God kveld :)

  SvarSlett
 2. Hei og takk for det nydelige diktet du har satt inn i bloggen min. Det høres kanskje rart ut, men det bragte meg følelsesmessig ut i en varm syrinduftende sommerdag.
  Den katten din var supernydelig, men er den så stor, eller er det bare pels. Jeg hadde en langhåret katt en gang og han veide 10 kg og var enorm.
  Ha en fortsatt fin uke.

  SvarSlett
 3. Hola, que bien que has bebido en España! Tskk for besøk på bloggsida mi, måtte sjølvsagt gjere gjenvisitt! Koseleg blogg du har, flotte strikkeprodukt! Synd å måtte rekke opp tunikaen, slikt er eg dårleg på, misser liksom piffen når eg møter motgang, men lukke til med omstrikkinga.

  SvarSlett
 4. Ha, ha, reknar med at du drakk medan du budde i Spania, men eg meinte å skrive has vivido, må visst friske opp spansken min:)

  SvarSlett
 5. Nå er vinnerne kåret i diktkonkurransen. Siden jeg fikk så mange fine dikt fant jeg ut at jeg ville kåre 2 vinnere til. Du ble trukket ut som nr. 3 så hvis du sender meg navn og andresse så får du en liten premie tilsendt.
  Ha en fin helg.

  SvarSlett
 6. Så fin den jakka var i innlegget nedom:)
  Flink du er!!
  Her skin sola endelig, håpa den gjer det hos deg også.
  Takk for helsing
  God helg!!
  Klem

  SvarSlett
 7. Ka slags pinnestørrelse gikk du over til på rillestrikkinga? Æ må også rekke opp, har brukt 6.5 i stedet for 9, da stemme strikkefastheten i bredden, - men ikkje i høyden. No har æ felt de planlagte 31 gangan, har riktig antall maske, men tunikaen e altfor kort, kan ikkje begynne med rillestrikken. Piffen gikk fullstendig ut av ballongen :(

  SvarSlett