tirsdag 26. mai 2009

Ny uke, nye muligheter..

I dag regner det på sørlandet,også jeg som trodde sommeren hadde kommet mtp det fantastiske været vi hadde i går..Så det er en sånn litt sløve dag i dag, -også har jeg vært rundt på besøk i bloglandia, og det finnes då mange flotte blogger der ute..Råder alle til å titte innom de jeg ofte besøker, også er det et stort jubileum hos Marit, med konkurranse og greier.Også vurderer jeg å stille ut pusen..Fikk noen tips på at det burde jeg, rase-pus som han er,men det er en helt ny verden for meg og pus, så da blir det litt nett-surfing der også...


Ønsker dere alle en flott uke videre, regn eller ikke..Ny uke gir nye muligheter,husk det!!

2 kommentarer:

 1. Hei og takk for hyggelig kommentar i bloggen min. Ja, vi er på Kjerringøy noen ganger hver sommer. En av de aller beste måtene å reise dit på, er å hekte sykkelen bakpå bilen, parkere bilen på ferjeleiet og så ta kun syklene, niste, kamera etc med seg over til Kjerringøy (som ikke er en øy i ordets rette forstand).
  Det er smellvakkert der ute, og pga ferjeforbindelsen er det nesten null biltrafikk mellom ferjeavgangene.
  Vi kan bytte hus i en passende periode, så får du utforske Nordland og jeg får utforske Sørlandet. :-)
  Pludrehanneklem

  SvarSlett
 2. Ja, blei så inspirert da æ så den hos dæ, va i dag innom butikken og handla garn, lin-bomull fra drops, naturhvit. Drops hadde 40 % salg på ullgarn så d blei litt clasic alpakka også, bare for sikkerhetsskyld. Streve så innmari m bloggen min p.t., klarte å blogge i går, men blei plutselig kasta ut igjen da æ sku lese blogginnlegg fra dokker på lista mi. Blir så sur, no regne d og alt, passelig vær te sånt!

  SvarSlett