mandag 20. juli 2009

...en sommerdag i ferien min...


Dette er feire eller hva?Har lovet meg selv å få unna noen Ufo`er i ferien, så det ble kun brodering denne uken..Utsikt fra "badebaden" som har blitt min trofaste følgesvenn i sommer.Sliter fortsatt med de tre prolapsene mine,så sitting er utelukket.Men det går stadig fremover,takket være trening,trening og atter trening, og masse gå-ing,og uvurdeerlig hjelp,støtte og omsorg fra min Kjære.
Han skal virkelig ha ære for å være så tolmodig og hjelpsom!!Takket være han blir dette en flott sommer med muligheter for ferieturer.


Hagen viser seg også fra sitt beste og byr på vakre blomster og deilige moreller.
Sommeren den er en herlig tid.....

5 kommentarer:

 1. Flink du er som jobber med ufo'ene dine! Jeg bare lager flere om dagen jeg;-) Ser ut som om du har knallvær og koser deg, lykke til med videre opptrening! Hjertelig hilsen Hanne.

  SvarSlett
 2. Hei.Ser ut som du koser deg i Sommer.Nydelig blomst.De morellene ser deilige ut.Ha en riktig fin Sommerkveld.Bodil

  SvarSlett
 3. Prolaps er noe forferdelig noe. Har hatt det selv og vet hvor vondt du har det. Bra du har god støtte i din kjære.
  Ønsker deg god bedring og en fortsatt fin sommer. Ser ut til at du har flott vær iallfall.

  SvarSlett
 4. Prolaps høres ikke godt ut, håper du blir bedre snart. Ser ut til at dere har nydelig sommervær, her venter vi fortsatt på solen.
  Ønsker deg god bedring, og fortsatt fint vær :)

  SvarSlett
 5. Stakkars deg som må gå rundt med ikke mindte enn tre prolapser. Bra du er på bedringens vei. Har tittet på broderiene dine i innlegget nedenfor. Nydelig håndarbeide - får lyst til å brodere selv.

  SvarSlett