lørdag 4. juli 2009

in the summer time...

Nå er sommeren slått enormt varmt til her på sørlandet,
og glade er vi for det.
Mennesker,blomster og dyr stortrives.
Men garnkurven blir ikke merkbart tommere..hm...
Har endelig fått garnet til den berømmerlige tunikaen min, så i løpet av et par dager skal jeg vise frem ferdige bilder av den...Enn så lenge blomstrer hagen og de firbente familimedlemmene trekker inn på luftige verandaer.

7 kommentarer:

 1. Så nydelig den katten din var. Holdt på å kjøpe meg en slik for noen år siden. Det er rasekatt ? Hvis ikke så er den veldig lik. Husker ikke hva rasen heter akkurat nå.
  Nå må det være deilig på Sørlandet med badevann og allting. Kan jo bade i Mjøsa også, men synes den er litt kald. Brrrr, til tross for varmen.
  ha en fin søndag.

  SvarSlett
 2. Det har vært varmt for både to og firbente en stund. Vi har hatt to uker med knallvær her på østlandet, men i dag kom det regn og tordenvær. Ikke minket så mye i garnkurven her heller,det har bare blitt noen småprosjekter i varmen.
  God søndag!

  SvarSlett
 3. Hellig Birma var det ja. Det er den katten jeg synes er finest av rasekattene. Nydelig å se på og med deilig pels. Har vært en del på katteutstillinger for å se, og det er den rasen jeg kommer tilbake til hver gang. Heldige du som har en slik.

  SvarSlett
 4. Det har vært ganske heftig varme for både to- og firbente den siste tiden!
  Takk for hyggelig kommentar hos meg. Du finner en oppskrift på monsterbukse her: http://tettinntil.no/forumet/showthread.php?t=85483&highlight=monsterbukse. Jeg improviserte bare og begynte med 126 masker. Du kan nok fint justere størrelsene med ulike pinner og garn, eller bare bruke oppskrift på en vanlig bukse og strikke forhøyning bak med rødt.

  SvarSlett
 5. Herlige sommerbilder du har tatt! Ja varmt ja...her er det i grunnen allt for varmt for min smak, får ikke gjort stort med håndarbeidet heller. Tusen takk for koslig hilsen i bloggen min, det var trivelig!

  SvarSlett
 6. Ja varmt har vi hatt det her i Midtnorge også. Litt kjøligere i dag, men fortsatt som og utevær.

  Heldig er den lille gutten som skal få det lyseblå tepper. Det ble lekkert....

  SvarSlett
 7. Hei.Fine blomster du har tatt bilde av.Å for en fin hund og katt.Jeg er så gla i dyr.Ha en riktig fin Sommer Mandag.Bodil B

  SvarSlett