søndag 13. februar 2011

Må ha det, bare må ha det...

..flere kjøkken kluter altså... Ikke det gøyeste jeg vet å strikke, men det må til, så da ble det 3 stykker i Petunia og Madarin classic, i fargene hvit, svart og lilla/gul( til Påske). Alle strikket på pinne 3,5.


Månedens tillskudd til julekalenderen 2011, fire nye votter av restegarn... Oppskriften er fra Dalegarn.


Også måtte jeg bare prøve dette garnet fra Rowan, Big wool, deilig og mykt og supert til en varm hals. 2 nøster og pinne nr 10.


9 kommentarer:

 1. Oj, så flittig og flink du er!
  Er ikke kommet igang med noe etter jul...
  men det kommer vel.
  Ha en fin kveld!
  Klem : )

  SvarSlett
 2. Klutar er eit enkelt strikketøy å ha med seg på tur iallefall..
  Det vert ein fin julekalender ;o)

  SvarSlett
 3. Flotte kluter ! Burde lagd meg noen jeg også , men synes de er så kjedelig at jeg utsetter og utsetter. Julekalendervottene er kule, men for en jobb å strikke 24 sånne da *dåne* De blir kjempefine :) Keep up the good work !!!
  Halsen ser utrolig deilig ut !!
  Håper du får en super uke :)
  Klem

  SvarSlett
 4. Hei.Så mye fint du har laget.Kjempe fint.Nydelig mønster og farger.Ønsker deg en riktig fin uke videre.Klem fra Bodil.

  SvarSlett
 5. Jeg sier som Hunnipunni, jeg burde ha strikket meg noen kluter jeg også, men det blir utsatt og utsatt. Synes du har vært flink som har strikket så mange.
  Den halsen så deilig ut. Nå må jeg se å få tak i noe Rowan garn så jeg får prøvd det. Har så mange oppskrifter hvor det er brukt og det ser så deilig ut.
  Du har litt av en jobb foran deg hvis du skal strikke 24 slike små votter. Bra du har hele året å ta av slik at du ikke går lei. Det er en glimrende ide da.
  Håper du får en flott uke.
  Stor klem.

  SvarSlett
 6. Hei Tani. Bare innom for å takke deg for å ha overbevist meg om at Selbu KAN være moro :) Jeg har nå fullført 3 par, og er så stolt at jeg holder på å sprekke. Jeg hadde aldri klart det uten deg :o)
  Men å hive meg på votte-kalenderen du holder på med, kommer jeg ALDRI til å gjøre. Jeg synes nemlig ikke det er moro før de er klare til bruk, det er noe herk å strikke de.
  Særlig tomler.....

  Ha en fin dag!
  Klem.

  SvarSlett
 7. Wow, så mykje flott du har strikka!

  SvarSlett
 8. For en produktivitet! De kalendervottene er så søte. Men litt kjedelige å strikke, eller...?

  SvarSlett