tirsdag 16. juni 2009

Jippi, jeg vant!!!


Jeg er så utrolig glad, jeg vant nemlig 3.plassen i diktkonkurransen i Bestemors kosekrok!!Overraskelse skulle komme i posten, så gjett om jeg er ivrig ute i postkassen om dagen..


Videre har jeg litt av hvert på pinnene om dagen.

Måtte jo rekke opp tunikaen min, den første utgaven ble altfor stor, nå har jeg igjen en liten"dært" på bakstykket,også er jeg tom for garn..Kan du tro det, eller??Og det er ikke det værste, garnbutikken er tom også, så det må bestilles, så nå er jeg helt og holdent underlagt postvesenet... Dette blir helt klart en prøvelsens tunika...tji-hi

Ellers på pinnene mine har jeg disse bestemorrutene, da...Videre er det sommer-sokker til min Kjære, og et babyteppe i FreeStyle til en nyfødt Haugesund-gutt.


5 kommentarer:

 1. Uff da..nå som du var så godt igang og greier...ja ja ..vi får håpe på en rask bedring av ny forsynelse av garn til butikken din da..for det her går jo bare ikke an !

  Go tirsdag :)

  SvarSlett
 2. Det finnes vel ikke noe verre enn å få for lite garn, særlig når det gjelder et større prosjekt. Håper du får garnet snart.
  Premien din ble sendt i dag, så da håper jeg du har den i morgen.
  Ha en fin uke.

  SvarSlett
 3. oi, det er ikke bare meg som har mange prosjekter på gang samtidig ser jeg. Håper virkelig de greier å skaffe det riktige fargenummer på garnet som er bestilt. Leit med fargeforskjeller. Du lager masse fine ting både i strikking og hekling.

  Tusen takk for besøk på bloggen min forresten!

  SvarSlett
 4. Så kjipt å gå tom for garn !!! Det er jo helt forferdelig kjedelig :( Håper du får det kjapt så du får gjort tunikaen ferdig.
  Jeg også går og titter i postkassen ;) Veldig spent på hva vi får !!!!
  Ha en strålende uke :)

  SvarSlett
 5. Hei, takk for hyggeleg kommentar hos meg! Kjekt å lage eit innlegg som får deg til å tenkje på gode minner:)
  Ser at du har arbeidslyst om dagen alt du har i sving av handarbeid:)

  SvarSlett